Termékek

Áfonyás müzli

Összetevők: zabpehely, aszalt vörös áfonya 15 % (vörös áfonya, cukor, napraforgó olaj), árpapehely, búzapehely, rozspehely, pörkölt földimogyoró, lenmag, kókuszreszelék.

Árpaliszt

Teljes kiőrlésű árpaliszt.
Felhasználható lepénykenyér készítéséhez és kenyérsütéshez való lisztkeverékekbe.
Kiszerelés: 500 g

Árpapehely

Elkészítése : 1 - 2 perces főzéssel.
Sós vízben főzve köretnek alkalmas; mazsolával, mézzel, magvakkal pedig müzlinek.
Kiszerelés: 250 g, 500 g

Barna bulgur

Török fekete búzából készült töret
Főzés: kétszeres vízben 15 percig. Párolt zöldségekkel, hüvelyesekkel kiegészítve köretnek, főételnek egyaránt alkalmas. A keleti konyhában elsősorban salátákhoz használják, mint amilyen például a tabulé.
Kiszerelés: 500 g

Bíborhere csíráztatásra

Magyar termék
Áztatási idő: 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő: 3 nap. Csírahossz: 2-3 mm.

Kiszerelés: 200 g

Bulgur

Durumbúzából készült töret
A reformkonyhában sokoldalúan elkészíthető. Főzés: kétszeres vízben 15 percig. Párolt zöldségekkel, hüvelyesekkel kiegészítve köretnek, főételnek egyaránt alkalmas.
Kiszerelés:
500 g

Burgonyafasírtpor

Összetevők: burgonyapehely, kukoricakeményítő, szezámpehely, lenmagpehely, tengeri só, zöldségkeverék ( sárgarépa, fehérrépa, póréhagyma, zeller, vöröshagyma ) petrezselyemzöld,
fűszerek.
Elkészítés: 100 g fasírtport 120 ml vízzel kikeverünk, 20 perc pihentetés után forró olajban kisütjük.

Kiszerelés: 250 g, 500 g

Burgonyakeményítő

Felhasználható mártás, puding, krém készítéséhez, ételek besűrítésére.
Kiszerelés: 500 g

Burgonyaliszt

Felhasználható burgonyás tésztákhoz, pékáruhoz.

Kiszerelés:
500 g

Burgonyapehely

Összetevők: 100 % burgonya.
Származási hely: Szlovákia
Burgonyapüré készítése:
250 g Burgonyapehelyhez adjunk fél liter meleg, sós vizet, ízlés szerint vajat vagy margarint, majd keverjünk hozzá fél liter hideg tejet.

Kiszerelés: 250 g, 500 g

Búzakeményítő

Felhasználható mártások, puding, krém készítéséhez, ételek besűrítésére.

Kiszerelés: 500 g

Búzakorpa

Fogyasztható müzlibe, joghurtba keverve vagy kenyérbe sütve.
Kiszerelés: 250 g

Búzapehely

Elkészítése : 1 - 2 perces főzéssel.
Sós vízben főzve köretnek alkalmas; mazsolával, mézzel, magvakkal pedig müzlinek.
Kiszerelés: 250 g, 500 g

Búzasikér

Szejtán, búzahús

Felhasználható: kenyérsütőgéppel vagy hagyományos módon készült pékáruhoz a liszt sikértartalmának növelésére. (Adagolás: 1 ek / 500 g)

Csicseriborsó

Elkészítés: 12 óra áztatás után kb. 1 óra főzéssel.
Kiszerelés: 250 g, 500 g

Csicseriborsóliszt

Felhasználható krémleves, humuszkrém, pástétom készítéséhez. Fűszerezéséhez vöröshagyma, petrezselyem, majoranna, paprika, borsikafű, szójaszósz ajánlott.

Kiszerelés: 250 g

Csokis-kókuszos müzli

A Csokis-kókuszos müzli 500 g kiszerelésben kapható, valódi étcsokoládé darabokat tartalmaz a szokásos tápláló és természetes gabonapelyheken kívül.
Összetevők: zabpehely, pehelykeverék (árpa-, búza-, rozs- és zabpehely), csokoládé cseppek (10%)(kakaómassza, cukor, emulgeálószer: napraforgó lecitin, kakaótartalom legalább 50%), kókuszreszelék (6%), kesudió, mazsola, pörkölt földimogyoró, lenmag.
Tápérték adatok hamarosan!

Édes tejsavópor

Magyar termék.
Felhasználható: 2-3 %-ban kenyérhez, kelt tésztához adva (állaglazító, morzsálódásgátló).
Kiszerelés: 500 g

Ezékiel lepénykenyér lisztkeverék

Összetevők: árpa, búza, tönkölybúza, köles, sárgaborsó, bab és lencse teljes kiőrlésű lisztje.

Elkészítés: Vízzel, tengeri sóval, olívaolajjal sűrűre kikeverjük,tepsiben vagy kontaktgrillsütőben megsütjük. Ősi recept (i.e. 590) a fehérje-kompletálás elvéről (hüvelyesek és gabonák
keveréke). Lásd Ezékiel könyve 4.rész 9.vers.
Kiszerelés: 500 g

Földimogyoró

blansírozott, pörkölt, sótlan.
GMO mentes

Kiszerelés: 500 g

Ginsenges Kli-mix

Növényi ösztrogéneket tartalmazó élelmiszer

Összetevők: lenmagliszt, zabpehelyliszt, szójaliszt és instant panax ginsenggyökér (1‰).
Fogyasztható gyümölcslébe, müzlibe keverve.
Növényi ösztrogén tartalma miatt fogyasztása kizárólag 30 évesnél idősebb nőknek ajánlott.
Kiszerelés: 500 g

Görögszénamag

Csíráztatás: 12 óra áztatás után.
Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2- 4 nap. Csíra hossza: 6 mm (ne hagyjuk hosszabbra, mert megkeseredik). Főzés: max. 3 perc.
Felhasználható grillfűszernek is.

Magyar termék

Kiszerelés: 200 g

Gyümölcscukor

Kristályos fruktóz.
Kiszerelés: 250 g, 500 g, 1000 g

Gyümölcsös müzli

Átlagos gyümölcs tartalom (aszalt és kandírozott): 27 %

Összetevők: zabpehely, mazsola, kandírozott ananász (ananász, cukor, citromsav, antioxidáns (kéndioxid)), kandírozott papaya (papaya, cukor, antioxidáns (kéndioxid)), árpapehely, búzapehely, rozspehely, napraforgó, pörkölt földimogyoró, aszalt sárgabarack (sárgabarack, dextróz, antioxidáns kéndioxid)), lenmag, kókuszreszelék, aszalt alma (alma, cukor, antioxidáns (kéndioxid)).

Kiszerelés: 500 g

Hajdinaliszt

Felhasználható palacsinta, kenyér, lepény készítéséhez.
Kiszerelés: 500 g

Hajdina (natur)

Elkészítése: Köretnek kétszeres mennyiségű vízben megfőzve.
Csíráztatva: 8 óra áztatás és 3 - 4 nap csíráztatás után közvetlenül fogyasztható.

Kiszerelés: 250 g, 500 g

Hajdinapehely

Fogyasztható: sós vízben főzve köretként, édesen elkészítve magvakkal, gyümölcsökkel, mézzel müzliként.
Főzés: 2 - 3 percig.

Kiszerelés: 250 g

Oldalak