magvak

Hajdina (natur)

Elkészítése: Köretnek kétszeres mennyiségű vízben megfőzve.
Csíráztatva: 8 óra áztatás és 3 - 4 nap csíráztatás után közvetlenül fogyasztható.

Kiszerelés: 250 g, 500 g

Pörkölt sótlan földimogyoró

Összetevők: hántolt földimogyoró (Argentína)
GMO mentes
Kiszerelés: 200 g

Pirított tökmag

(héj nélküli)
Származási hely: Kína
Kiszerelés: 250 g

Pirított szezámmag

Felhasználható süteményekhez, pékáruhoz.
Próbálja ki mézes kenyéren!
Kiszerelés: 250 g

Mogyorópehely

Készült pörkölt földimogyoróból.
Kiszerelés: 200 g

Magkeverék

Összetevők: pirított szezámmag, lenmag, pirított napraforgó, rozspehely, búzapehely. Felhasználható házi kenyérsütéshez a tésztába keverve vagy felületi szóráshoz, ill. müzlibe, salátákhoz.
Kiszerelés: 250 g, 500 g

Lenmag

Elősegíti a természetes bélmozgást.
Fogyasztásához bőséges folyadék bevitele szükséges ( 3 dl/ 1 ek).
Javasolt adag: 2 ek/nap.
Kiszerelés: 250 g, 500 g, 1000 g

Oldalak

Subscribe to RSS - magvak