pudingporok

Zab pudingpor kakaós

Összetevők: zabpehelyliszt (46%), kukoricakeményítő, zsírszegény kakaópor (20%), tengeri só.
Elkészítés: A tasak tartalmát csomómentesre kikeverjük 1 dl tejjel. 4 dl tejet felforralunk 3-4 evőkanál cukorral. Ha felforrt, folyamatos keverés közben hozzáadjuk a tejjel kikevert pudingport.
Kiszerelés: 50 g

Zab pudingpor vaníliás

Összetevők: zabpehelyliszt (50%), kukoricakeményítő, tengeri só, vanília por (0,75%), színezék (béta-karotin).
Elkészítés: A tasak tartalmát csomómentesre kikeverjük 1 dl tejjel. 4 dl tejet felforralunk 3-4 evőkanál cukorral. Ha felforrt, folyamatos keverés közben hozzáadjuk a kikevert pudingport.
Kiszerelés: 40 g

Feliratkozás pudingporok csatornára